Iluminatul public pe Aleea Tiberiu Brediceanu

 
 

Aleea de sub Tampa_Foto 2Iluminatul public pe Aleea Tiberiu Brediceanu

Am depus pe 31 iulie 2017 o adresă la Primăria Brașov cu privire la situația iluminatului public de pe Aleea Tiberiu Brediceanu.

La finalul lunii iunie a anului 2017 am realizat o numărătoare privind iluminatul public existent pe Aleea Tiberiu Brediceanu (Aleea de sub Tâmpa, de la intersecția cu strada Constantin Dobrogeanu Gherea până la Arenele Olimpia, la intersecția cu strada Castelului, pe toate ramurile sale), observând existența unui număr de aproximativ 134 de stâlpi de iluminat, din care doar aproximativ 63 erau funcționali la momentul respectiv. Am constatat că mai bine de jumătate din stâlpii de iluminat existenți nu funcționau din diverse motive: lipsă lămpi, stâlpi deteriorați, lipsă becuri, stâlpi care se sting și se aprind cu regularitate (timpul de iluminat este foarte mic).


O altă problemă identificată este distanța mare între stâlpii existenți și lipsa unor stâlpi pe anumite ramuri. Toate aceste aspecte duc la o îngreunare a deplasării pietonilor într-o zonă de importanță turistică și de recreere.

Prin solicitarea pe care am depus-o la Primărie cerem remedierea situației, repararea stâlpilor stricați, înlocuirea lămpilor defecte și a becurilor, iar acolo unde iluminatul public nu oferă o acoperire suficientă să se monteze stâlpi noi.

În aceeași solicitare am făcut o precizare și față de coșurile de gunoi. Am observat că sunt puține coșuri de gunoi amplasate și am cerut amplasarea de noi coșuri pentru a avea o acoperire mai bună pe toate ramurile.

Față de cele două probleme identificate, am cerut Primăriei să ne comunice măsurile pe care intenționează să le aplice pentru remedierea situației.

Aleea de sub Tampa_Foto 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *