Blog Archives

mama naibii mallLuna mai este plină de activități, care mai de care mai colorate, cool, aromate, trendy, et caetera. O parte dintre ele se întâmplă, tocmai la mama naibii. :)

Pentru a ajunge acolo, poți merge la pas, poți pedala, poți să stai pe scaun, poți să zâmbești unui prieten taximetrist sau șoferului de autobuz. Strada Latină este în Șchei, iar Ceai et caetera se găsește la numărul 15.

No Comments

macheta revista iarnaCadouri de la Moș Crăciun sau pretexte pentru a le face o bucurie celor dragi… și pentru a face în același timp o faptă bună.

Este a șasea iarnă pe care o petrecem împreună, cu brad frumos împodobit, cu turtă dulce, cu ceai verde cu portocale și trandafiri, colinde și ceainărese vesele.

Luna decembrie este luna cadourilor, a zâmbetelor primite și dăruite, a bucuriei de a fi cu cei dragi. De sărbători, de ziua cuiva drag sau când ai un motiv special de bucurie, în ceainărie te așteaptă un colț dedicat. Fie că cei dragi sunt mai tineri sau mai în vârstă, cu siguranță vor aprecia efortul depus de artizanii brașoveni care au desenat, pictat, cusut, modelat cercei veseli, broșe unicat, rame de fotografie, eșarfe, genți cu pisici și cu maci, vederi cu texte și desene altfel sau felicitări potrivite pentru ocaziile frumoase din viața noastră.

Cu drag, ceainăresele te vor consilia și vei putea alege un set chinezesc de ceai, un calendar pentru noul an, un puzzle sau un joc de societate de tip card game sau board game. Peste 150 de titluri te așteaptă în Lumea board games.

Vă mulțumim că ne sunteți alături și dornici de a continua împreună povestea începută pe strada Castelului acum cinci ani. Din vara lui 2012, ne găsiți în pitorescul Șchei!

No Comments

macheta-88x86-peste-100-de-ceaiuri-274x300Povestea noastra a inceput cu un ceai… un ceai in doi.

De-acum, insa, noi va oferim cadrul, dar povestea incepe cu voi, cu un ceai invaluit in aroma prietenilor, a noptilor din turta dulce si chitara. Cu voi si-un Ceai et caetera…

Impreuna cu prietenii sau singur, poti savura ceaiuri aromate, servite alaturi de turta dulce din povesti sau biscuiti glazurati cu ciocolata. La noi in ceainarie gasesti reviste si carti de tot felul, care asteapta sa fie rasfoite, suveniruri mestesugarite de maini frumoase, expozitii de pictura si fotografie ale unor tineri artisti romani. Vei putea descoperi lumea minunata a jocurilor de societate: board games, card games. Aveti de unde-alege: Colonistii din Catan, Carcassonne, Dixit, Dominion, Identik, 7 Wonders, Saboteur. Pentru acasa vindem 100 de sortimente de ceai, carti, jocuri de strategie, diferite obiecte handmade (cercei, brose, genti, portofele, curele, rame pictate etc.)

Va asteptam in ceainaria Ceai et caetera din Strada Latina, nr. 15, cu produse deosebite, atmosfera relaxata si multa voie buna, chiar aici, in frumosul Brasov!

No Comments
2% pentru Asociația Visum 124 Days 1 Hours 7 Minutes 52 Seconds
Detalii