Blog Archives

Scoala-HolbavÎn decembrie 2012 am inițiat o campanie de strângere de cărți pentru copiii din Holbav, dând naștere la proiectul „Crăciunul printre cărți”. Am realizat un brăduț din cărți pe care l-am amplasat la Biblioteca Județeană „George Barițiu” din Brașov, alături de o cutie mare de cadouri care a așteptat, timp de mai bine de o lună, donațiile dumneavoastră. Vineri, 1 februarie, am reușit să ajungem la Holbav cu sprijinul Bibliotecii Județene. Alături de doamnele Ruxandra Nazare și Crina Buștenaru, am dus la școală cele 104 cărți pentru copii și 19 manuale școlare. Ajunse aici, am fost întâmpinate de doamna profesoară Mariana Coșuleț, directoarea școlii, cu care am stat la povești despre situația din Holbav, localitate în care nu există bibliotecă, iar condițiile de trai sunt destul de dificile. Am aflat cum elevi buni la învățătură sunt nevoiți (more…)

No Comments

afisbradAsociația Visum pentru Educație și Cultură lansează proiectul „Crăciunul printre cărți”, un proiect prin care vrem să ducem cărți unui număr de 20 de copii de clasa a IV-a, de la Școala Generală din Holbav. Pe lângă dimensiunea socială a proiectului, aceea de a duce cărți copiilor ai căror părinți au dificultăți financiare, dorim să aibă și o dimensiune de bună dispoziție, adică să ducem cărți tuturor copiilor din clasa a IV-a, pentru a le face o bucurie.

Cum se desfășoară acest proiect
Pentru început, ca simbol al acestui proiect, am făcut un pom de Crăciun din cărți și l-am așezat la Biblioteca Județeană George Barițiu Brașov, în holul de la etajul I. Pomul va sta în perioada 3 – 20 decembrie, timp în care așteaptă donațiile de cărți. La finalul acestei perioade tot ce s-a strâns va ajunge la cei 20 de copii. Sau în funcție de generozitatea donatorilor putem extinde numărul de copii. (more…)

No Comments
2% pentru Asociația Visum 88 Days 10 Hours 15 Minutes 32 Seconds
Detalii