Atelier scriere CV la Colegiul Meșotă

 
 

mesota 2

Atelier scriere CV la Colegiul Meșotă

La începutul lunii aprilie 2017 am avut plăcerea de a susține un atelier de scriere CV și prezentare la interviu la Colegiul Național „dr. Ioan Meșotă” din Brașov. Tineri faini, receptivi și curioși. În cadrul atelierului ne-am întâlnit cu aproximativ 20 de tineri, care mai de care mai interesați și mai curioși de a afla informații despre CV-uri.

Am constatat un adevărat interes al acestora cu privire la ce le rezervă viitorul profesional și ce ar vrea să facă ei pe viitor. Am stat aproape cinci ore la discuții cu ei și le mulțumim pentru invitație și pentru timpul pentru alături de ei!

De apreciat este faptul că inițiativa organizării acestui atelier a venit chiar de la ei și ne bucurăm să vedem un astfel de interes în rândul tinerilor.

Le-am povestit de importanța CV-ului și importanța pregătirii atât la școală, cât mai ales în particular, în contextul în care, pe piața muncii de cele mai multe ori nu dăm importanță CV-ului. Însă modul în care îl redactăm, modul în care structurăm informația și detaliile pe care le scriem în el decid dacă vom fi sau nu invitați la interviu. Este important să înțelegem faptul că CV-ul reprezintă cartea noastră de vizită, dar scopul lui nu este de a ne garanta postul pentru care aplicăm, ci de a ne deschide ușa către o întâlnire față în față cu angajatorul.

În final, ne adresăm tuturor: dacă îți dorești un anumit loc de muncă, acordă o importanță deosebită redactării CV-ului și învață să spui prin intermediul lui de ce angajatorul ar trebui să te invite la o discuție.

Dacă vrei să afli cum să redactezi un CV care să iasă în evidență și să-ți crească șansele de a fi chemat la interviu, contactează-ne la office@visumbrasov.org

Organizăm atât workshopuri (10-12 persoane/workshop), cât și sesiuni individuale. Nu mai sta pe gânduri, pune-te în valoare, ieși în evidență! Toate sesiune sunt interactive cu exemple concrete.

mesota 1

Mai multe detalii despre sciere CV – AICI.

Credit foto: Visum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *