Scrie în Revista Visum

 
 

scrie-sVrei să scrii pentru Revista Visum?

Dacă îți place să citești și vrei să împărtășești sau pur și simplu să faci recenzii, dacă simți că ai ceva de spus, dacă îți place să faci analize, dacă scrii jurnale de călătorie, poezie, nuvele, fantastic, cronici de evenimente sau vrei să publici fotografii, la noi poți găsi un loc pentru a publica. Nu avem limită la idei și la domenii. Însă avem o cerință importantă, materialul pe care vrei să-l publici trebuie să fie scris de tine, să fie opinia ta, munca ta. Nu acceptăm copieri sau preluări de texte fără acordul autorilor.

Ce trebuie să faci

Trimite-ne textul tău în format word pe adresa de email office@visumbrasov.org. Materialul pe care îl propui trebuie să aibă cel puțin 400 de cuvinte și să fie scris cu diacritice. De asemenea, trebuie să fie semnat, cu nume complet și fără modificări.

Ce urmează

După primirea materialului, noi îl citim, îl analizăm și îl evaluăm. În urma evaluării, vom stabili dacă materialul va fi publicat pe site. Pentru materialele pe care le acceptăm pentru publicare, putem oferi sugestii sau recomandări de modificare, iar materialele respinse vor primi feedback.

Și dacă îți place să scrii și dacă te publicăm în mod constant, îți oferim posibilitatea de a colabora cu noi în ceea ce privește alegerea și evaluarea materialelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *