Colțul cu idei istețe și cu personalitate – invitație la ceainărie Ceai et caetera

 
 

macheta revista iarnaCadouri de la Moș Crăciun sau pretexte pentru a le face o bucurie celor dragi… și pentru a face în același timp o faptă bună.

Este a șasea iarnă pe care o petrecem împreună, cu brad frumos împodobit, cu turtă dulce, cu ceai verde cu portocale și trandafiri, colinde și ceainărese vesele.

Luna decembrie este luna cadourilor, a zâmbetelor primite și dăruite, a bucuriei de a fi cu cei dragi. De sărbători, de ziua cuiva drag sau când ai un motiv special de bucurie, în ceainărie te așteaptă un colț dedicat. Fie că cei dragi sunt mai tineri sau mai în vârstă, cu siguranță vor aprecia efortul depus de artizanii brașoveni care au desenat, pictat, cusut, modelat cercei veseli, broșe unicat, rame de fotografie, eșarfe, genți cu pisici și cu maci, vederi cu texte și desene altfel sau felicitări potrivite pentru ocaziile frumoase din viața noastră.

Cu drag, ceainăresele te vor consilia și vei putea alege un set chinezesc de ceai, un calendar pentru noul an, un puzzle sau un joc de societate de tip card game sau board game. Peste 150 de titluri te așteaptă în Lumea board games.

Vă mulțumim că ne sunteți alături și dornici de a continua împreună povestea începută pe strada Castelului acum cinci ani. Din vara lui 2012, ne găsiți în pitorescul Șchei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *