Ceai et caetera

 

macheta-88x86-peste-100-de-ceaiuri-274x300Povestea noastra a inceput cu un ceai… un ceai in doi.

De-acum, insa, noi va oferim cadrul, dar povestea incepe cu voi, cu un ceai invaluit in aroma prietenilor, a noptilor din turta dulce si chitara. Cu voi si-un Ceai et caetera…

Impreuna cu prietenii sau singur, poti savura ceaiuri aromate, servite alaturi de turta dulce din povesti sau biscuiti glazurati cu ciocolata. La noi in ceainarie gasesti reviste si carti de tot felul, care asteapta sa fie rasfoite, suveniruri mestesugarite de maini frumoase, expozitii de pictura si fotografie ale unor tineri artisti romani. Vei putea descoperi lumea minunata a jocurilor de societate: board games, card games. Aveti de unde-alege: Colonistii din Catan, Carcassonne, Dixit, Dominion, Identik, 7 Wonders, Saboteur. Pentru acasa vindem 100 de sortimente de ceai, carti, jocuri de strategie, diferite obiecte handmade (cercei, brose, genti, portofele, curele, rame pictate etc.)

Va asteptam in ceainaria Ceai et caetera din Strada Latina, nr. 15, cu produse deosebite, atmosfera relaxata si multa voie buna, chiar aici, in frumosul Brasov!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *