Emoții și trăiri alături de Adriana Niculae

 
 

A

Emoții și trăiri alături de Adriana Niculae

Pe 17 martie am avut plăcerea de a organiza seara de deschidere a expoziției semnate Adriana Niculae („Amelie Sophie”) la ceainăria Ceai et caetera. A fost o experiență minunată, cu atât mai mult cu cât am avut ocazia să lucrez „cot la cot” cu Adriana și fratele ei la aranjarea ilustrațiilor, reușind astfel să intru în lumea ei, în modul său de a vedea lucrurile, de a vizualiza imaginile și poveștile din spatele acestora.

Despre Adriana Niculae puteți citi mai multe aici: o artistă pasionată de ilustrație, mereu în căutare de mai mult, mereu cu zâmbetul pe buze.

Deschiderea expoziției a fost poate diferită de ceea ce vedem de obicei, iar această seară a reușit să-i aducă față în față pe Adriana, nu doar ca artist, ci și ca om, ca persoană, și publicul venit să vadă ilustrațiile, dar și să asculte povestea ei. Seara a fost una de împărtășire a poveștii Adrianei, de transmitere a emoțiilor sale, dar și de prezentare a unor lucrări care au o semnificație puternică pentru ea.

Cu un public frumos și curios să asculte povestea Adrianei, seara s-a transformat într-o întâlnire între prieteni, o seară plăcută, care a fost întregită de muzica Danielei Bîrcă. Prin melodiile alese pentru a le interpreta, Daniela a reușit să creeze atmosfera perfectă, trezind pe alocuri ilustrațiile la viață.

Mulțumim tuturor celor prezenți la expoziție, precum și prietenilor noștri de la ceainăria Ceai et caetera, care va găzdui expoziția până pe 31 martie.

Mulțumim Mihaela Butucea pentru imortalizarea serii prin frumoasele fotografii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *