Seara de Carte Piatra-Neamț – Vasile Baghiu

 
 

Afis-Seara-de-Carte-PN-Vasile-BaghiuDupă o frumoasă vacanță, Seara de Carte Piatra-Neamț revine cu forțe proaspete și ediții interesante. Pentru luna octombrie, suntem bucuroși să vă anunțăm că joi, 29 octombrie 2015, ora 18.30, vă așteptăm cu drag la o ediție dedicată autorilor, prin care încercăm să cunoaștem autorul prin intermediul scrierilor sale. Ne întâlnim în același loc cu care v-am obișnuit, ceainăria Teaz, gazda noastră extrem de primitoare, unde ne-am simțit de fiecare dată confortabil și între prieteni.

La ediția dedicată autorilor, care are loc în această lună, avem marea plăcere de a-l avea alături de noi pe scriitorul Vasile Baghiu, autorul unor volume de poezie și proză, care ne va povesti despre două dintre romanele sale, „Planuri de viață” și „Fericire sub limite”.

Scriind acest roman am sperat că voi înţelege, odată cu personajele, cum se face că nu reuşim să mergem foarte departe în încercarea noastră de a controla lucrurile, cum, cu toate acestea, nu renunţăm nicicum la credinţa că odată şi odată vom izbândi.” – Vasile Baghiu, „Fericire sub limite”.

Așadar, vă așteptăm joi, 29 octombrie 2015, la ora 18.30, la Ceainăria Teaz din Piatra-Neamț, la un dialog interesant despre viață, frământări și alegeri.

Proiectul „Seara de Carte” este un proiect inițiat de ITMR (Inițiativa Tinerilor pentru Modernizarea României), în parteneriat cu Asociația Visum pentru Educație și Cultură, care are ca scop promovarea lecturii, cărții, autorilor, dar și crearea unui cadru non-formal de discuții, împărtășire de opinii și liberă exprimare.

Întrucât proiectul este unul deschis, în cadrul căruia oricine poate prezenta o carte care i-a trezit emoții, i-a marcat viața sau i-a rămas pur și simplu în suflet, vă invităm pe toți să vă înscrieți ca „prezentatori de carte” pentru următoarele ediții, trimițând un e-mail la adresa adina.dochita@visumbrasov.org, menționând numele, numărul de telefon, cartea aleasă pentru prezentare și luna în care doriți să prezentați cartea.

Vă așteptăm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *