Atelierul de Idei – Voluntariatul

 
 

afist AI - Voluntariatul 2 2„Ce facem pentru noi, moare odată cu noi. Ceea ce facem pentru alţii, rămâne nemuritor.” (Mason Albert Pike)

De ce suntem voluntari? Care sunt motivațiile care determină pe fiecare dintre noi să acționăm zi de zi în proiecte, activități? De la altruism și dorința de a a ajuta pe cei din jurul nostru, până la satisfacerea propriilor nevoi, ne implicăm în activități care au impact asupra societății în care trăim. De fiecare dată când vrem să realizăm activități în cadrul unui ONG considerăm ca fiind ceva normal, voluntariatul devenind deja un fel de a fi. Totuși, nu ne mai punem întrebări în această privință, având stabilit parcă un pattern după care desfășurăm anumite lucruri. Oare facem voluntariat cu o doză de inerție?

O ediție despre voluntariat: cum, de ce, unde, când și cu cine, ne vor răspunde invitații noștri, reprezentanți ai mediului neguvernamental, alături de care vom petrece o seară cu discuții interesante, vineri, 27 septembrie 2013, începând cu ora 17.30, la Okian.

Alături de:

Laura Istrate – Centrul de Voluntariat
Anca Gânscă – Asociația Kulturoscop și Toastmaster Brașov
Claudia Popa – Asociația Colors

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *