5 motive pentru care să votezi proiectul „Lumea prin teatru”

 
 

10323056_607934782635858_700592595_nCând ne gândim la „valoare”, vedem multiple direcții de discuție.

M-aș opri pentru câteva minute asupra valorilor morale, căci pe lângă valoarea de piață, valoarea de schimb, uităm de multe ori să privim și spre valoarea morală. Ea ne oferă posibilitatea de a vedea dincolo de obiect sau, cum spunea J. Baudrillard, ajută în a „decapa obiectul de statutul său de marfă, de a-i reda o imediatitate, o realitate brută care să nu poată fi negociată în termeni de preț”. Și există multe lucruri neprețuite.

În fiecare zi ne gândim că am vrea să facem un pas spre schimbare, să ne aducem aportul cumva pentru bunul mers la societății. Însă de cele mai multe ori renunțăm și trecem pasivi pe lângă diferite situații și ocazii, gândim doar în termeni de obiect ca valoare de piață, gândim în termeni de schimb, de câștig material. Dar zilnic, putem atinge și un câștig neprețuit, dat de implicarea noastră în diverse acțiuni care pot aduce un zâmbet pe chipurile unor oameni.

Astăzi facem un apel la implicarea voastră, puteți face un prim pas în această direcție, cea a lucrurilor neprețuite, printr-un simplu vot.

Astăzi puteți fi cei care ajutați ca un proiect educațional și de implicare socială să fie pus în aplicare. Astăzi rupeți barierele pasivității. Mă refer la proiectul „Lumea prin teatru”, inițiat de Asociația Visum pentru Educație și Cultură, un proiect de dezvoltare personală care poate aduce zâmbete pe chipul unor oameni.

Așa că implică-te! 5 minute din timpul tău înseamnă 8 luni de activități pentru persoanele cu dizabilități fizice din Brașov. Votează aici: http://www.taraluiandrei.ro/idei-din-tla/proiect-lumea-prin-teatru-id-1139-cmsid-65

Articol realizat de Adrian Hurjui, membru Asociația Visum

Comments are closed.