Lecturi Urbane cu mărțișor

 
 

LU 1Deşi această ediţie a Lecturilor Urbane s-a amânat cu o săptămână, din cauza vremii, ne-am strâns astăzi în număr de 13 în faţa Bibliotecii Judeţene „George Barițiu” din Brașov, la ora 11.30. Coordonatorii acestei ediții Lecturi Urbane au fost Andreea Andrei și Dan Duștință, care ne-au mobilizat și alături de care am pornit spre Piața Sfatului, cu gândul să împărțim cele 60 de cărți cu mărțișor pregătite special pentru brașoveni.

Cei prezenți au primit, pe lângă cărți, și câteva cuvinte despre legenda şnurului de Mărţişor şi un stiker cu Lecturi Urbane. Oamenii au profitat de vreme şi au ieşit la o plimbare în Piaţa Sfatului, unii împreună cu copiii care fugăreau voioși porumbeii. După ce am împărţit cărţile, ne-am împărtăşit experienţa. Deși am primit și refuzuri, cei mai mulți s-au bucurat de cadoul oferit de noi. Oamenii au primit cu zâmbet și căldură cartea cu mărțișor, împărtășind alături de noi bucuria lecturii.LU 2

Vă mulţumim că aţi fost astăzi alături de noi în încercarea noastră de a promova lectura în Braşov şi vă asteptăm şi la următoarele ediţii. Până atunci, ne găsiţi și pe pagina de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *