Intalnire cu Fotografia – Curiozitate si Aventura

 
 

Intalnire cu fotografia webCURIOZITATE SI AVENTURA
Vineri – 19 septembrie, ora 18.30
Invitat: DORIN BOFAN – fotograf
Moderator: DAN DINU

Photolife si Libraria Okian din Brasov va invita la un nou eveniment din cadrul proiectului Intilnire cu Fotografia, ce se va desfasura de-a lungul unui an de zile si prin intermediul caruia o sa aveti ocazia sa intilniti diversi fotografi, veti putea discuta despre anumite genuri fotografice sau despre anumite tematici interesante, veti putea face schimburi de idei, initia proiecte si, nu in ultimul rind, va veti putea face prieteni noi care impart aceeasi pasiune cu voi. Gazda fiecarei intilniri fotografice va fi Dan Dinu, care va modera discutiile cu invitatii, va va prezenta idei noi si va va lansa provocari.

A treia intilnire din cadrul proiectului este dedicata fotografiei de natura, iar invitatul nostru va fi Dorin Bofan, proaspat intors din cel mai mare proiect fotografic pe care si l-a propus pina acum, strabaterea Islandei pe bicicleta. O sa aflam mai multe despre acest proiect si despre provocarile lui, o sa incercam sa intelegem mai bine compozitiile mai elaborate ale lui Dorin si modul lui de lucru, vom afla ce il motiveaza sa iasa din casa la fotografiat si ne vom bucura de sfaturile lui legate de fotografia de natura pe care o indrageste atat de mult. Asa cum v-am obisnuit deja, intilnirea noastra isi propune nu numai o prezentare de portofoliu sau proiect, ci si discutii din care sa intelegeti mai bine ce sta in spatele imaginilor invitatilor nostrii, fie ca este vorba de ani de experienta sau de un impuls creativ.

Inscrierile la aceste intilniri se fac in baza unei confirmari, locurile (40) in sala fiind limitate. Pentru inscriere si alte informatii puteti folosi ​adresa de e-mail ​florin.ifrim@okian.ro sau numarul de telefon 0728 728 315. Intrarea la aceasta intilnire este libera.

Comments are closed.