Cum poți să te întreții financiar în timp ce călătorești? [P]

 
 
Travel-jooble

credit foto: all-free-download.com

Cum poți să te întreții financiar în timp ce călătorești?

Normalmente intrăm pe job boarduri pentru a găsi un job permanent, care ne-ar întemnița într-un birou pe ceva timp. Însă haideți să ne imaginăm că v-ați aventurat într-o călătorie de lungă durată și credeți că n-ar strica să mai faceți rost de niște bani. Ce puteți face într-o asemenea situație?

Idiferent de sfera profesională pe care o ocupați, există site-uri care v-ar putea ajuta în situații dificile, din punct de vedere financiar.

Upwork.com este graalul freelancerilor de pretutindeni. O companie care a rezultat din unirea a două servicii majore pentru freelanceri, acum este site-ul numărul 1 pentru cei ce doresc să se regăsească la un oarecare moment, să devină copywriteri sau să renunțe la oficiu și să lucreze călătorind. Asta o fac foarte mulți utilizatori a site-ului. Aceștia au posibilitatea să lucreze mergând în tren sau autocar spre o nouă destinație exotică.

Fiverr.com – o altă platformă, care oferă posibilitatea de a câștiga niște bani fără a merge la birou. Algoritmul acestui site este puțin diferit de Upwork, însă rezultatul rămâne a fi similar.

Agregatoarele – în cazul în care călătoriți în UE și sunteți cetățean român, puteți întotdeauna opta pentru serviciile agregatoarelor de joburi. Agregatoarele și-au asumat responsabilitatea de intermediar între persoana, are nevoie de un job și Job Boardurile din Internet, plasează ofertele. Agregatoarele compilează informația relevantă din întregul Net, care ține de un domeniu anumit, o stochează și o afișează utilizatorului. Niște agregatoare care au priză la public în România și Europa sunt ro.jooble.org, monster.com și ro.indeed.com.

Puteți întotdeauna trage cu ochiul peste ofertele pe care le au agregatoarele, pentru că adesea veți putea găsi oferte pentru freelanceri sau pentru angajare de scurtă durată, fapt care vă va ajuta să faceți un ban în plus timp ce călătoriți.

Adrian Ștefîrță, Country Manager Romania Jooble

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *