10 cuvinte despre fotografie

 
 

Intalnire cu fotografia webVINERI – 25 IULIE – ORA 18.30
Tema intilnirii : 10 cuvinte despre fotografie
Moderator : DAN DINU – fotograf
Libraria Okian, str. Muresenilor, nr. 1

In urma interesului publicului manifestat pentru fotografie de-a lungul tuturor evenimentelor realizate impreuna, Libraria Okian si Photolife si-au propus sa deschida, incepind cu luna iulie, o serie de intilniri cu si despre fotografie. In cadrul acestor evenimente veti avea ocazia sa intalniti diversi fotografi, veti putea discuta despre anumite genuri fotografice sau despre anumite tematici interesante, veti putea face schimburi de idei, initia proiecte si, nu in ultimul rind, va veti putea face prieteni noi care impart aceeasi pasiune cu voi. Proiectul nostru se va desfasura pe o perioada de un an de zile si isi propune un ciclu de 12 intilniri, fiecare luna venind cu o tematica diferita. Gazda fiecarei intilniri va fi Dan Dinu, care va modera discutiile cu invitatii, va va prezenta idei noi si va va lansa provocari.

Prima intilnire poarta titlul „10 cuvinte despre fotografie”, iar in cadrul acestei prezentari sustinute de Dan Dinu veti vedea cit de putin importanta este tehnica fotografica si care ar trebui sa fie baza pentru o fotografie cit mai reusita. Tot in aceasta intilnire o sa incercam sa aflam care sint interesele voastre si ce ati vrea sa aflati la urmatoarele evenimente, pe cine ati vrea sa cunoasteti si ce genuri fotografice ati dori sa va fie prezentate.

Inscrierile la aceste intilniri se fac in baza unei confirmari, locurile in sala fiind limitate. Pentru inscriere si alte informatii puteti folosi adresa de mail florin.ifrim@okian.ro sau numarul de telefon 0728 728 315. Intrarea la aceasta intilnire este libera.

Comments are closed.